Navigatie

Zuidplas Samen Schoon

21 zaterdag
maart 2020

Op zaterdag 21 maart is de Landelijke Opschoondag. Doet u ook mee om de gemeente Zuidplas een stuk schoner te maken. Meld u dan aan!

IMG-20190323-WA0006

De opschoonactie is een landelijk initiatief en wordt lokaal uitgevoerd door de groenaannemers Verheij Integrale Groenzorg ( Nieuwerkerk aan de IJssel en Moerkapelle) Groenaannemingsbedrijf Punt B.V. ( Zevenhuizen) en GKB ( Moordrecht) in samenwerking met de gemeente Zuidplas. Wij zorgen die dag voor koffie en wat lekkers en de materialen zoals prikkers, handschoenen en vuilniszakken. Na afloop is er voor elke deelnemer ook een leuke attentie.

De actie begint om 10:00 uur en eindigt om 12:00 uur. Op bijgevoegde kaartjes ziet u waar de uitgiftepunten zijn en waar u na afloop de materialen en het afval kunt terugbrengen. Locatie 1 is bij winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Locatie 2 is bij winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel. Locatie 3 is schuin tegenover de Plus in Moerkapelle. Locatie 4 is in Zevenhuizen en locatie 5 is in Moordrecht.

Aanmelden

Willen jij en je buren, vrienden en familie de buurt een stuk schoner maken?
Fijn, want hoe meer mensen meedoen en de handen uit de mouwen steken, hoe groter het effect.
Meld je aan voor deze opschoonactie door een bericht te sturen naar opschoondag2020@zuidplas.nl, dan zorgen wij dat er voldoende opruimmaterialen klaar staan.

Naar alle activiteiten