Navigatie

Helpt u ook mee aan een schoner, groener en duurzamer Zuidplas

15 maandag oktober 2018

Afgelopen zaterdag stonden wij als Verheij en Kleurrijk Buiten op de duurzaamheidsmarkt bij winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op deze zonnige zaterdag lieten verschillende organisaties zich van hun duurzaamste kant zien.

duurzaamheidsmarkt

Als Verheij waren wij ook aanwezig, omdat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Alle werkzaamheden die wij doen voeren we zo duurzaam mogelijk uit. Verheij Integrale groenzorg werkt bijvoorbeeld met accugereedschap en elektrische voertuigen en vermindert daardoor de CO2-uitstoot maximaal. Inmiddels beschikt Verheij Integrale groenzorg over het certificaat van de CO2-prestatieladder niveau 5. Door middel van de certificering en het vervolgtraject geeft Verheij Integrale groenzorg invulling aan verantwoord omgaan met grondstoffen, energie en brandstoffen.

Maar ook stimuleren en ondersteunen wij duurzame bewonersinitiatieven in de buitenruimte. Heeft u bijvoorbeeld ideeën over het groener maken van de gemeente of wilt u graag meehelpen bij het verminderen van zwerfvuil laat het ons weten via info@kleurrijkbuiten.nl

 

Naar nieuwsoverzicht