Navigatie

Postbodes 2.0 schouwen in opdracht van Verheij

23 donderdag februari 2017

Wij zijn er trots op initiatiefnemer te zijn van de bredere inzet van postbezorgers van PostNL in de gemeente Stichtse Vecht.

PostNL2
PostNL3

Maar liefst 100 postbezorgers van PostNL zullen vanaf eind maart in opdracht van Verheij Integrale groenzorg de kwaliteit van de buitenruimte schouwen. Dit vernieuwende concept wordt op ons initiatief ook in de gemeente Zuidplas vanaf dit voorjaar uitgevoerd.

Een postbode is veel op straat, kent de wijk en kent de mensen. Daarom kan hij of zij problemen in de buitenruimte snel signaleren, wordt het openbaar groen in gemeenten efficiënter onderhouden en wordt de burgertevredenheid verhoogd. Hij of zij kan zelfs in gesprek gaan met burgers, waardoor hun wensen, vragen of opmerkingen duidelijk worden.

Lees meer over het werk van deze postbodes 2.0 in deze mooie long-read van het AD: http://www.ad.nl/economie/postbode-2-0-meet-ook-waterstanden~a2ccc893/

Wij danken PostNL hartelijk voor de exclusieve en prettige samenwerking met Verheij, vanaf de aanbestedingsfase tot op de dag van vandaag.

Naar nieuwsoverzicht