Navigatie

Zonnige start Tent in de wijk

30 maandag april 2018

Het gesprek over het groenonderhoud in de buurt ging zaterdag 21 april zonnig van start in de kernen Loenen aan de Vecht en Loenersloot.

Onder de naam: 'Tent in de wijk' organiseert de gemeente 12 korte bijeenkomsten in de 12 kernen van Stichtse Vecht. We zetten een tent op met allerlei informatiemateriaal op een druk plein of een populaire speelplek. Om te luisteren naar wat de bewoners belangrijk vinden als het gaat om een groene en leefbare omgeving.

Vooral in Loenen werd de tent druk bezocht. Bewoners uitten hun zorgen onder andere over het kappen en snoeien van de bomen, losse tegels en wegen die stuk zijn gereden. Het team ontving een tiental meldingen. Maar ook kregen ze overwegend positieve reacties van inwoners die tevreden zijn over het groenonderhoud. Vooral over het verwijderen van het onkruid en het maaien van het gras is men dat in Loenen en Loenersloot.

In gesprek over een groene buurt

In de maanden april, mei en juni komt een team van gemeente Stichtse Vecht langs bij u in de wijk. Een groene, leefbare en veilige omgeving is zeer belangrijk voor de gemeente én haar inwoners. Daarom gaan we graag met u in gesprek over wat u belangrijk vindt. Ook vertellen we u wat u van ons mag verwachten als het gaat om het onderhoud van de openbare ruimte. De volgende Tent in de wijk is op 16 mei in Vreeland

Naar nieuwsoverzicht