Navigatie

Vragen

Misschien heeft u nog een vraag over Kleurrijk Buiten, maar kon u het antwoord niet vinden op deze site. Hiernaast staan daarom een aantal vragen. Klik om een antwoord te zien. Staat uw vraag er niet bij? Laat het ons weten!

 • Wie is Verheij?

  Verheij Integrale groenzorg uit Sliedrecht verzorgt buitenruimten. Onze aanpak is integraal en ons werkterrein heel Nederland. We werken voor o.a. overheden, onderwijs- en zorginstellingen en vastgoedbedrijven. Als familiebedrijf zijn wij sterk betrokken bij organisatie, klant en omgeving. Bekijk meer op www.verheijbv.nl.

 • Hoe kan ik gereedschappen lenen?

  Neem contact op met onze Manager Omgeving & Participatie

 • Welke gereedschappen kan ik lenen?

  Er zijn in ieder geval handzagen, prikkers met ringen voor vuilniszakken en andere handgereedschappen. Elektrische gereedschappen lenen we niet uit. In overleg kunnen we altijd kijken of er andere gereedschappen ter beschikking kunnen worden gesteld of dat we komen helpen met de elektrische gereedschappen. U kunt ons altijd vragen naar de mogelijkheden.

 • Voor welke activiteiten kan ik gereedschappen lenen?

  Wij lenen gereedschappen uit voor bewonersinitiatieven in de openbare ruimte van de gemeente. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het knotten van wilgen, het inzamelen van zwerfafval of het onderhoud aan een stukje groen dat u in zelfbeheer heeft. Ook ondersteunen wij u op jaarlijkse dagen zoals NL Doet, de Landelijke Opschoondag en de Boomfeestdag met gereedschappen.

 • Wat is beeldkwaliteit in Waalwijk?

  De gemeente Waalwijk en Verheij hebben afgesproken hoe schoon en hoe netjes de buitenruimte moet zijn. We hebben bijvoorbeeld afgesproken hoeveel onkruid er mag staan, hoe lang het gras van gazons en langs watergangen mag zijn, hoeveel tegels een beetje scheef mogen liggen en hoeveel zwerfafval er mag liggen. Deze afspraken volgen uit een afgesproken beeldkwaliteit. Wij voeren op zo’n manier onderhoud uit, dat de buitenruimte er uit ziet zoals we met de gemeente hebben afgesproken. We noemen dit ook wel ‘werken op beeld’.