Navigatie

Groenonderhoud en corona

01 woensdag april 2020

Bij begraafplaats Essehof in Nieuwerkerk aan den IJssel, waar diverse beplanting is aangebracht, zodat nabestaanden de begraafplaats in stilte en beslotenheid kunnen bezoeken.

Er zijn onder andere 70 Prunus Laurocerasus Green Discovery geplant. Deze snelgroeiende Laurierkers heeft in het voorjaar mooie crèmewitte bloemen in opstaande trossen en blijft in de winter zijn glimmende donkergroene blad houden. Verder is hier ook een taxushaag neergezet om nog meer beslotenheid te creëren.

Bij al onze werkzaamheden houden wij zoveel mogelijk rekening met de omstandigheden. Maar ook in deze bijzondere tijd streven wij er naar om de buitenruimte er zo netjes mogelijk uit te laten zien. Heeft u desondanks toch vragen of opmerkingen over het groenonderhoud, dan mag u onze medewerkers gerust aanspreken, maar hou alstublieft wel afstand. Beter is het om dit te melden via de gemeente of info@kleurrijkbuiten.nl. U mag ook contact opnemen met onze Manager Omgeving & Participatie Cees Lock op 06-57785211. Alvast bedankt.

Naar nieuwsoverzicht