Navigatie

Wat is Kleurrijk Buiten?

Kleurrijk Buiten is eigenlijk heel simpel: Verheij als groenvoorzieningsbedrijf en u als burger werken samen om de buitenruimte kleurrijk te maken.

Wat willen we met Kleurrijk Buiten?
Kleurrijk Buiten versterkt de band tussen de inwoners en het groenonderhoud van Verheij Integrale groenzorg. Doordat we actieve deelname aan het groenonderhoud te stimuleren willen we zorgen voor een hogere tevredenheid.

Verheij Integrale groenzorg is actief in de Gemeente Zuidplas als groenbeheerder, maar u bent van harte welkom om mee te helpen.

Samen zorgen voor een 'kleurrijke buitenruimte'

Wij vinden het belangrijk dat de buitenruimte goed functioneert. Heeft u goede ideeën om de buitenruimte verbeteren? Dit idee kunt u indienen bij de Gemeente Zuidplas. Deze zal dan contact opnemen met ons. Daarna denken wij graag met u na over hoe u de buitenruimte gebruikt en hoe wij hierbij kunnen aansluiten.

Een kleurrijke buitenruimte is een buitenruimte die ontstaat door de samenwerking met kleurrijke mensen. Wij vinden het heel belangrijk dat u zélf meedenkt en meehelpt. Uiteraard doen wij er alles aan om de buitenruimte van uw gemeente zo mooi en functioneel mogelijk te maken. De openbare buitenruimte bestaat echter niet zonder dat u er gebruik van maakt.

Onze visie

  1. Iedereen doet mee
  2. Er is samenwerking van beide kanten
  3. Er wordt hard gewerkt
  4. Er is groei in de buurt
  5. De sociale cohesie in de buurt wordt sterker
  6. Participatie in de gemeente wordt zichtbaar