Navigatie

Wat is Kleurrijk Buiten?

Kleurrijk Buiten is eigenlijk heel simpel: Verheij als groenvoorzieningsbedrijf en u als burger werken samen om de buitenruimte kleurrijk te maken.

Met Kleurrijk Buiten willen we de meest optimale ervaring van de buitenruimte door de gemeente, bewoners en andere gebruikers realiseren. Wij zijn actief in de gemeente als groenbeheerder maar u bent van harte welkom om mee te helpen! Heeft u goede ideeën om de buitenruimte te verbeteren en heeft u tijd om uw handen uit de mouwen te steken? Dan is meedoen aan Kleurrijk Buiten écht iets voor u.

Samen zorgen voor een 'kleurrijke buitenruimte'

Wij vinden het belangrijk dat de buitenruimte goed functioneert. Wij denken daarom graag met u na over hoe u de buitenruimte gebruikt en hoe wij hierbij kunnen aansluiten. Een kleurrijke buitenruimte is een buitenruimte die ontstaat door de samenwerking met kleurrijke mensen. Wij vinden het heel belangrijk dat u zélf meedenkt en meehelpt. Uiteraard doen wij er alles aan om de buitenruimte van uw gemeente zo mooi en functioneel mogelijk te maken. De openbare buitenruimte bestaat echter niet zonder dat u er gebruik van maakt.

Onze visie

  1. Iedereen doet mee
  2. Er is samenwerking van beide kanten
  3. Er wordt hard gewerkt
  4. Er is groei in de buurt
  5. De sociale cohesie in de buurt wordt sterker
  6. Participatie in de gemeente wordt zichtbaar