Navigatie

Inhaalslag werkzaamheden in Stichtse Vecht

17 maandag juli 2017

Extra inzet van mensen en materieel om zo snel mogelijk weer op beeld te liggen.

De afgelopen weken zijn wij helaas achter geraakt op onze planning in de gemeente Stichtse Vecht. Hierdoor voldoen wij niet aan de afgesproken beeldkwaliteit. Om de opgelopen achterstand zo snel mogelijk in te halen zetten we extra mensen en materieel in.

Geplande werkzaamheden

In de afgelopen tijd hebben we een inhaalslag gemaakt met snoeien, maaien en onkruidbeheersing in het groen. We werken momenteel in de gehele gemeente aan onkruidbeheersing op verhardingen. In Maarssen, Oud-Zuilen en Tienhoven maken we de komende weken een inhaalslag met het snoeien en knippen van hagen. Verder zult u ons afrondende maaiwerkzaamheden uit zien voeren door de gehele gemeente. Hiervoor zetten wij bijvoorbeeld ook extra bosmaaiers in. Sommige onderdelen van onderhoud kunnen sneller worden afgerond dan andere. Het maaiwerk zal binnen een week worden afgerond, de onkruidbeheersing binnen 2 weken en, het knippen van hagen duurt nog iets langer.

Wat is “werken op beeldkwaliteit”?

Volgens ons contract met de gemeente werken wij niet meer op frequentie, maar op beeldkwaliteit. U ziet onze medewerkers niet volgens een vast patroon komen, maar we voeren zo onderhoud uit dat de buitenruimte eruit ziet zoals we met de gemeente hebben afgesproken. Wij doen er alles aan om de beeldkwaliteit te garanderen. In het groeiseizoen, waarin we nu zitten, is dit een flinke uitdaging. Wilt u meer weten over beeldkwaliteit? Neem dan een kijkje onder "Werkzaamheden" op deze website voor meer informatie én een animatievideo die beeldkwaliteit uitlegt!

Als u andere vragen heeft over het groenonderhoud kunt dit melden via de website van de gemeente Stichtse Vecht.

Naar nieuwsoverzicht