Navigatie

Nieuwe elektrische Goupil G4 in Zuidplas

27 donderdag juli 2017

Op 26 juli heeft de Nederlandse importeur van Goupil elektrische bedrijfsvoertuigen, Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit uit Moordrecht (Gemeente Zuidplas), een nieuwe, 100% elektrische Goupil G4 overgedragen aan Verheij Integrale groenzorg.

Het voertuig zal in ieder geval de komende 5 jaar een vertrouwd gezicht zijn in het straatbeeld in Nieuwerkerk a/d IJssel en Moerkapelle. Vanaf 1 januari 2017 verzorgt Verheij voor de gemeente Zuidplas het integraal onderhoud van de kernen Nieuwerkerk en Moerkapelle. Alle werkzaamheden worden zo duurzaam mogelijk uitgevoerd. Verheij werkt bijvoorbeeld met accugereedschap en elektrische voertuigen en vermindert daardoor de CO2-uitstoot maximaal.

Inmiddels beschikt Verheij over het certificaat van de CO2-prestatieladder niveau 5. Door middel van de certificering en het vervolgtraject geeft Verheij Integrale groenzorg invulling aan verantwoord omgaan met grondstoffen, energie en brandstoffen. Ook ondersteunt Verheij 'Duurzaam Zuidplas' en stimuleren ze initiatiefnemers om duurzaamheid mee te nemen als een doelstelling voor hun initiatief. Door de levering van deze auto draagt Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit hier een steentje aan bij.

Naar nieuwsoverzicht