Navigatie

PAUW en Verheij werken samen in Stichtse Vecht

16 dinsdag mei 2017

Op 8 mei vierden de medewerkers van PAUW Bedrijven en Verheij Integrale groenzorg met koffie en gebak de samenwerking tussen beide bedrijven. Vanaf januari werken de mannen van de groenvoorziening van PAUW Bedrijven onder andere in Maarssen-dorp voor Verh

PauwVerheijceesvdwal.nl_17
PauwVerheijceesvdwal.nl_2

PAUW Bedrijven is het Sociaal Werkbedrijf in de regio Lekstroom, De Ronde Venen en Stichtse Vecht. PAUW zet zich al zestig jaar in voor de arbeidsparticipatie van iedereen die niet op eigen kracht werk kan vinden. PAUW begeleidt mensen naar werk bij reguliere werkgevers of biedt werk binnen een van de diensten zoals de Groenvoorziening. “De mogelijkheden van de individuele medewerker vormen hierbij de basis. We hebben een mooie ploeg van medewerkers die inzetbaar is voor de diverse groenwerkzaamheden. Hiermee kunnen we Verheij en de gemeente Stichtse Vecht optimaal van dienst zijn” aldus directeur Werk, Thomas van Waardhuizen. Bij de afdeling Groenvoorziening van PAUW werken ongeveer tachtig medewerkers die het groenonderhoud verzorgen voor diverse gemeenten en bedrijven in de regio.

Verheij Integrale Groenzorg werkt samen met onderaannemers in de buitenruimte van de gemeente Stichtse Vecht. Wilco Boender, commercieel manager bij de firma Verheij: “Het is ontzettend mooi als je kansen kunt bieden voor personeel met afstand tot de arbeidsmarkt. De samenwerking met PAUW Bedrijven is een logisch gevolg van het sociaal ondernemerschap dat wij willen nastreven.” Andere belangrijke doelstellingen in de gemeente Stichtse Vecht zijn duurzaamheid en het stimuleren van bewonersparticipatie. Beide bedrijven zetten zich in hieraan een positieve bijdrage te leveren.

Naar nieuwsoverzicht