Navigatie

Verheij tekent contract groenonderhoud Hellevoetsluis

17 donderdag mei 2018

In maart 2018 is aan Verheij Integrale groenzorg de definitieve gunning verstrekt voor het beheer en onderhoud van de groenvoorziening in de gemeente Hellevoetsluis. Het contract met Verheij wordt afgesloten voor 4 jaar en is getekend in het raadhuis van

VerheijHellevoetsluis-ceesvdwal_29
VerheijHellevoetsluis-ceesvdwal_37

Transitie

In de gemeente zal Verheij, naast het reguliere onderhoudswerk, de gemeente in allerlei zaken ontzorgen. Verheij zal onder andere het beheer op het renovatiewerk in de gemeente voeren. Deze werkwijze is beschreven in de transitie-aanpak, die Verheij, onder leiding van adviesbureau Denkwijze(R), voor het onderhoud van de gemeente heeft opgesteld. Hierin is aangetoond dat Verheij de competentie bezit om op eigen initiatief de transitie van traditionele naar ‘ontzorgende’ opdrachtnemer succesvol vorm te kunnen geven, waarbij de gemeente als regie-opdrachtgever functioneert.

Ervaren

Verheij Integrale groenzorg is al acht jaar actief in de gemeente Hellevoetsluis en kent de gemeente goed. De groene busjes, het elektrische gereedschap en de Verheij-vakmannen zullen dus nog minimaal 4 jaar in de gemeente te bewonderen zijn. In de gemeente zal daarnaast ook het burgerparticipatieconcept Kleurrijk Buiten worden toegepast.

Naar nieuwsoverzicht