Navigatie

Verheij, uw groenbeheerder voor Waspik en Sprang-Capelle

12 vrijdag maart 2021

Vanaf 2021 onderhouden wij, Verheij Integrale Groenzorg in Waspik, Sprang-Capelle en Landgoed Driessen de openbare ruimte. Een prachtige opdracht van de gemeente Waalwijk, waarbij wij u als bewoners graag betrekken. Wij stellen ons graag even voor!

Wie zijn wij?
Verheij Integrale groenzorg uit Sliedrecht verzorgt buitenruimten. Wij werken voor overheden, onderwijs- en zorginstellingen en bedrijven in verschillende sectoren in heel Nederland. Als familiebedrijf, zijn wij sterk betrokken bij organisatie, klant en omgeving.
Onze samenwerking met de gemeente Waalwijk heeft een aantal uitgangspunten die wij ook zeer belangrijk vinden in ons dagelijks werk. Deze uitgangspunten zijn:
• Het duurzaam uitvoeren van al onze werkzaamheden.
• Het actief sturen op tevredenheid van inwoners.
• Het stimuleren van bewonersinitiatieven (zelfbeheer).
• Het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
• Het actief bijdragen aan de visie Duurzaam Waalwijk 2030.

Meedoen!
De buitenruimte is van u en als bewoner heeft u er belang bij dat het in de buitenruimte plezierig vertoeven is. Om u te betrekken geven wij via ons platform Kleurrijk Buiten informatie over de werkzaamheden die wij verrichten. Daarnaast gaan wij ook graag met bewoners in gesprek die hun omgeving schoner of groener willen maken of de biodiversiteit willen vergroten.
Manager Omgeving & Participatie Cees Lock: “ Wij krijgen graag inzicht in de initiatieven en wensen van bewoners. Vandaar uit gaan wij aan de slag om het beheer zoveel mogelijk te laten aansluiten bij deze wensen. Op naar een goede samenwerking en een kleurrijke buitenruimte.”

Contact?
Heeft u vragen, neemt u dan contact op met onze manager Omgeving en Participatie, Cees Lock. Telefoon 06-57 78 52 11 of per e-mail c.lock@verheijbv.nl

Website: https://kleurrijkbuiten.nl/waalwijk
Facebookpagina: Kleurrijk Buiten Waalwijk

Naar nieuwsoverzicht