Navigatie

Vragen

Misschien heeft u nog een vraag over Kleurrijk Buiten, maar kon u het antwoord niet vinden op deze site. Hiernaast staan daarom een aantal vragen. Klik om een antwoord te zien. Staat uw vraag er niet bij? Laat het ons weten!

 • Welke werkzaamheden worden 'op frequentie' uitgevoerd?

  De werkzaamheden in Voorne aan Zee worden uitgevoerd volgens een vaste frequentie. Dit betekent dat contractueel is bepaald hoe vaak per jaar onderstaande onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Van deze frequentie wordt niet afgeweken.

  • Onderhoud gazon
  • Onderhoud ruw gras
  • Onderhoud Ecologisch maaibeheer
  • Afvalbeheersing
  • Onderhoud watergangen
  • Onkruidbeheersing verharding
 • Wie werken er in Voorne aan Zee?

  In de gemeente ziet u allerlei mensen aan het werk in het groen. Vaak zijn dit de ploegleiders, medewerkers of inleenkrachten van Verheij Integrale groenzorg. Soms zetten wij ook onderaannemers in. Onderaannemers voeren onderhoudswerkzaamheden uit in opdracht van Verheij. Ook werken we samen met werknemers met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Doordat zij voor ons werken geven wij deze mensen de kans om een reguliere baan te hebben.

 • Hoe kan ik een melding maken in Voorne aan Zee?

  Het kan zijn dat u iets ziet in de buitenruimte waarvan u vindt dat het opgelost of gerepareerd moet worden. U kunt dan een melding doen. Dit kan bij de gemeente Voorne aan Zee. Voorbeelden van een melding leefruimte zijn: kapotte stoeptegel of straatverlichting, volle bladkorven, vuil op straat, kapot speeltoestel, overhangend groen dat zorgt voor onveilige of onoverzichtelijke verkeerssituatie.

  Belangrijk: Verheij Integrale groenzorg kan een situatie alleen oplossen als er via de gemeente een melding is gemaakt en de opdracht is gegeven om de melding op te lossen.

  Zijn er dringende zaken buiten de openingstijden van de gemeente zoals: storingen aan belangrijke verkeerslichten, defecte pompen, gemalen en buitenriolering, ernstige schade aan wegdek, stormschade in het openbare gebied, gesprongen waterleiding of gasleiding? Bel dan de gemeente Voorne aan Zee via 14 0181.

 • Wat als ik de kwaliteit niet goed, mooi of netjes genoeg vind?

  Het kan zijn dat u van mening bent dat het gras in uw omgeving te hoog is, of dat er naar uw mening teveel zwerfvuil ligt. Dit kan voorkomen omdat wij op basis frequentie werken. Concreet betekent dit, dat wij als aannemer, aan een vooraf vastgestelde aantal rondes moeten voldoen. Dit kan dus betekenen dat het gras soms hoger staat dan dat u gewent bent of zou willen.