Navigatie

Werkzaamheden

Verheij Integrale groenzorg is al geruime tijd actief in de gemeente Voorne aan Zee. Binnen Voorne aan Zee zijn we actief in de gemeenten Hellvoetsluis, Oudenhoorn en Nieuwenhoorn. In het verleden was Verheij Integrale groenzorg verantwoordelijk voor het integrale groenonderhoud. Sinds november 2022 is hier een verandering in gekomen.

Verheij is niet meer verantwoordelijk voor het totale onderhoud. Verheij is verantwoordelijk voor het beheersen van het onkruid op de verhardingen, de watergangen, het maaien van de gazons, ecologische maairondes en het zwerfafvalbeheer. Dit alles gebeurt op frequentie basis.

Wilt u weten wat de werkzaamheden in de komende tijd zijn? Klik dan snel door naar de planning.

 • Welke werkzaamheden worden 'op frequentie' uitgevoerd?

  De werkzaamheden in Voorne aan Zee worden uitgevoerd volgens een vaste frequentie. Dit betekent dat contractueel is bepaald hoe vaak per jaar onderstaande onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. Van deze frequentie wordt niet afgeweken.

  • Onderhoud gazon
  • Onderhoud ruw gras
  • Onderhoud Ecologisch maaibeheer
  • Afvalbeheersing
  • Onderhoud watergangen
  • Onkruidbeheersing verharding
 • Wie is Verheij?

  Verheij Integrale groenzorg uit Sliedrecht verzorgt buitenruimten. Onze aanpak is integraal en ons werkterrein heel Nederland. We werken voor o.a. overheden, onderwijs- en zorginstellingen en vastgoedbedrijven. Als familiebedrijf zijn wij sterk betrokken bij organisatie, klant en omgeving. Bekijk meer op www.verheijbv.nl.

 • Wie is het aanspreekpunt?

  Wij verdelen het werkgebied in wijken met vaste ploegleiders en onderhoudsteams. Dit heeft als voordeel dat we algemene gebiedskennis opbouwen, kennis van hotspots ontwikkelen en bekend zijn met stakeholders en bijbehorende initiatieven. De ploegleider stuurt op locatie de onderhoudsteams aan en is het aanspreekpunt voor de omgeving. Om dit zichtbaar te maken draagt hij een afwijkend oranje hesje met de tekst ‘Aanspreekpunt vragen openbare ruimte’. Als er klachten zijn meldt de ploegleider deze bij ons interne meldingssysteem en handelen wij deze af volgens onze procedure.

 • Wie werken er in Voorne aan Zee?

  In de gemeente ziet u allerlei mensen aan het werk in het groen. Vaak zijn dit de ploegleiders, medewerkers of inleenkrachten van Verheij Integrale groenzorg. Soms zetten wij ook onderaannemers in. Onderaannemers voeren onderhoudswerkzaamheden uit in opdracht van Verheij. Ook werken we samen met werknemers met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Doordat zij voor ons werken geven wij deze mensen de kans om een reguliere baan te hebben.